29 d’agost del 2008

Espais educatius

Aquí teniu algunes adreces web on podeu trobar material educatiu interessant:

  • http://www.horizonteweb.com/revision/index.html Pàgina on se'ns mostren diferents programes educatius. Tots ells tenen una especificació tècnica on ens mostra el títol del programa, la matèria que tracta, el nivell educatiu, l'idioma, el format (normalment CD), la editora a la qual pertany, els requeriments del sistema informàtic per poder executar-lo, una valoració dels/es mestres que l'han fet servir o que disposen d'ell i una primera presa de contacte amb el seu contingut (jocs, activitats i altres possibilitats).

  • http://www.arrakis.es/~spereira/demos.htm Pàgina en castellà, però es poden aprofitar moltes cosetes d'ella. Podeu trobar moltes demos d'exercicis confeccionats per un grup de pedagogs i programadors destinats a nens/es d'entre 3 i 14 anys. Els exercicis tenen extensió .exe, els podeu executar i instal·lar a qualsevol Pc. Donen l'opció, a qui l'interessi, de demanar-los el material. http://www.arrakis.es/~spereira/


  • http://www.indicedepaginas.com/juegos_educativos.html Pàgina on podem trobar diversos jocs infantils que estan organitzats per categories (d'acció, d'aventura, d'esports, educatius...). Tots tenen una funció important per fer entrar els més menuts al món de la informàtica, ja sigui per la simple utilització del teclat i el ratolí o, en el cas dels educatius, per l'aprenentatge que suposa per a ells. Trobareu el títol del joc, la seva dificultat i qualitat, expressat amb estrelletes, i una breu explicació del que tracten. Clicant a la imatge se'ns obrirá directament un quadre de descàrrega. Els jocs tenen extensió .exe i es poden instal·lar amb facilitat al nostre PC. A la pàgina principal podrem trobar altres aplicacions interessants com dibuixos per poder pintar, aplicaions educatives, pàgina amb altres enllaços d'interès... http://www.indicedepaginas.com/


Aquí teniu una mostra per tots/es aquells/es que des de ben petits gaudim amb l'esport.

Video realitzat pel meu grup de treball de l'assignatura.

http://www.youtube.com/watch?v=j1aX5D3HsrI

Passejada pels esports

Pekín 2008

Pekín 2008
La sincro espanyola torna a fer història en unes olimpiades amb una altra medalla de plata ben merescuda. (Clica a l'imatge per llegir la pàgina del "Mundo Deportivo")

Michael Jackson fa 50 anys

Michael Jackson fa 50 anys
Aquest és un molt petit homenatge per tots/es aquells/es que trobem a faltar la música del petit dels Jackson, i que tot i que la seva exèntrica vida l'ha dut per camins que no tots dessitjaríem, continuem creient que és el cantat pop número 1 de tots els temps i continuem fent-li costat. Va per a tu Michael.